Hänt under året

Föreläsning om

HÖFTLEDSDYSPLASI HOS KATT

med veterinär Per Eksell

samt foderföreläsning av Anna-My Olausson från Royal Canin

Den 11 november 2018 klockan 12.00

Vi fikade mellan föreläsningarna.

Ingen kostnad för klubbmedlemmar.

The Maine Club i samarbete med Uppsala kattklubb

Breed BIS

I samarbete med Värmlands kattklubb anordnades en Breed Bis med 107 Maine Cooner anmälda

Årsmöte

På klubbens årsmöte som hölls i Norrköping presenterades vinnarna av Årets katt 2017. STORT GRATTIS till alla vinnarna!! Här kan ni se den kompletta listan TMC Årets katt presentation 180304.

I klubbens styrelse blev det också lite förändringar. Vi säger ett stort tack till de ledamöter som valt att lämna styrelsen och hälsar de nya ledamöterna hjärtligt välkomna. På styrelsesidan här på hemsidan hittar ni den nya styrelsen och den sidan kommer efter hand att fyllas på med lite mer information om de nya styrelsemedlemmarna.

 

MCO-mästerskap

23/9 bjöd The Maine Club tillsammans med Maine Coon-katten in till MCO-mästerskap i Nyköping. Till utställningen hade vi tre trevliga domare inbjudna: Mats Askett, Kristina Rautio och Dagny Dickens. Det anordnades gemensam middag på lördag kväll och på söndagen arrangerades två intressanta föreläsningar. Evenemanget var öppet för alla oavsett klubb- eller förbundstillhörighet. Det blev en lyckad helg och hela 97 maine coon var anmälda där alla färggrupper var representerade.

Föreläsning om kattens tarmparasiter

Söndagen den 7:e maj hälsade The Maine Club i samarbete med Elfsborgskatten medlemmar välkomna till en kostnadsfri föreläsning i ett högaktuellt ämne – “Kattens tarmparasiter – kattägarens mardröm eller spännande urdjur?”.