Styrelsen

För att kontakta hela styrelsen eller om man inte vet vem man ska kontakta, så kan man mejla på: styrelsen@themaineclub.se

Ordförande

Annika Öhrberg (Eriksson)

ordforande@themaineclub.se

Ansvarsområde: Ordförande Presentation:
Jag och min man Jörgen startade vår uppfödning 2005 i Norrköping och det är endast rasen Maine Coon som vi har arbetat med under åren som gått. Vårt stamnamn är S*Stortassen's och vi är Sverak Diplomerade Uppfödare samt följer Sveraks Hälsoprogram för rasen Maine Coon. Vi är stolta Royal Canin Kattambassadörer sedan år 2015 även Svedea Kattförsäkringsambassadörer sedan 2019. Intresset för rasen Maine Coon och utställning har varit drivande för mig under alla år som uppfödare och jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet till klubben samt ser fram emot att få vara med och promota vår ras genom The Maine Club.

Vice ordförande

Jeanette Olsson suppleant3@themaineclub.se Ansvarsområde: Administratör Facebook Presentation: Jeanette Olsson heter jag och bor i Skåne, närmre bestämt i Bromölla, tillsammans med man och dotter. Sedan 2010, då vår allra första MCO flyttade in, klappar våra hjärtan för denna fantastiska ras. 2017 fick jag mitt stamnamn, SE* Golden Shades, i vilket jag bedriver uppfödning i liten skala. Utställning är också något jag brinner för och ser som gyllene tillfällen att få umgås med likasinnade. Jag arbetar på ett laboratorium som kvalitetskontrollant inom livsmedelsindustrin. All tid som kvarstår på dygnet tillbringar jag med familjen ,våra 6 MCO och hunden Vincent. Det är ett privilegium att få vara en av flera i denna styrelse, som alla strävar mot samma mål. Att låta fler få upp ögonen för denna magnifika kattras och sätta Maine Coon på den piedestal som den förtjänar!

Kassör

Lotta Kindbom


kassor@themaineclub.se

Ansvarsområde: Klubbens ekonomi & Medlemsansvarig

Presentation:
Jag jobbar på Evidensia Djursjukhuset i Göteborg, där jag fick jobb i receptionen 2018. Ett mycket intressant och stimulerande arbete. Jag skaffade min första katt, en Norsk Skogkatt 2004, skaffade stamnamn och fick min första kull 2006. Min första Maine Coon skaffade jag till min dotter och tanken var att det endast skulle bli en utställningskatt då jag hade en fertil skogis hane hemma, men blev förälskad i rasen så nu har jag bara en gammal skogis kvar hemma. Idag har jag sju katter hemma. Jag ställer ut mycket.

Tillfällig Sekreterare

Sara Ellertzklubbshop@themaineclub.se

Ansvarsområde: Klubbshopen

Presentation:
Hej Mitt namn är Sara och jag kommer bland annat ha hand om klubbshopen i TMC. Ser framemot spännande år. Just nu är jag föräldraledig och ska snart flytta till hus som ligger i Skene. Annars är jag utbildad undersköterska/utökad djurvårdare så vi får se var man kommer hamna efter föräldraledigheten. Djur har alltid funnits i mitt liv, både stora och små, och de har alltid varit en stor del av mitt liv. Maine Coon fastnade jag för när jag var tonåring när min moster kom hem med sin stora blåa katt. En sådan skulle jag bara ha! För några år sedan blev drömmen sann och eftersom jag alltid haft en dröm om att föda upp denna underbara ras så blev det så under stamnamnet SE*IzTazz. Våra katter lever som familjemedlemmar och vi åker på utställningar ibland.

Ledamot

Cinna Ringström


ledamot2@themaineclub.se

Ansvarsområde: Webbmaster

Presentation:
Jag heter Carina Ringström kallas Cinna, uppvuxen i Norrköping/Ringarum, bott länge i Sthlm samt bor nu sedan 2005 i östra Småland på bondgård med skogen som granne, mitt Paradis på jorden. Katter har jag haft i mitt liv sen jag var tonåring och Maine Coon katter sedan år 2000, började med avel/utställning 2012. Min dotter o jag åker på utställningar. På gården har jag även bedrivit lammuppfödning under flera år. Grisar och kor har vi haft. En hund bor oxå tillsammans med katterna. Att vara delaktig i The Maine Club är både roligt, intressant och lärorikt. Ett nytt år med spännande nyheter.

Ledamot

Vakant

Tillfällig Ledamot

Mia Finnilä


suppleant3@themaineclub.se

Ansvarsområde: Skribent i medlemsbladet

Presentation:
Hej! Maria Finnilä heter jag men kallas för Mia. Ja bor tillsammans med min familj i hus i Bollebygd granne med skidbacken, familjen består av två hemmavarande barn 8 och 15 år två stycken Rottweiler hanar far och son och sen våra fem Maine Coon. Jag är egen uppfödare och ställer ut mina katter skaffade min första Maine Coon för snart fyra år sedan.

Suppleant

Vakant

Suppleant

Vakant

Övriga poster

Revisor

Matilda Ewerlöf

Valberedningen

Peter Finnilä (Sammankallande)
Annika Eriksson