På gång

Första tisdagen i varje månad, med uppehåll för semestern, sammanträder The Maine Clubs styrelse via telefon. För tillfället jobbar vi med:

  • Nya hemsidan – Klubbens hemsida har fått ett nytt fräscht utseende. Arbetet med den fortgår löpande.
  • Sponsorer – Arbetet med att hitta och knyta fler sponsorer till klubben pågår ständigt. Har du förslag på någon potentiell sponsor som skulle vara intressant att kontakta? Hör av dig till någon i styrelsen!
  • Månadslotteri – Vid varje styrelsemöte dras en vinnare bland alla klubbens medlemmar. Årets vinnare hittar du här till höger och priserna kommer på posten!
  • Medlemsbladet – Arbetet med TMCs medlemsblad pågår hela tiden. Vad vill du läsa om i vår medlemstidning? Vill du dela med dig av något som du varit med om i tidningen? Kontakta oss i styrelsen!

TMC-fika!

Ska du på utställning? Varför inte fixa ett TMC-fika? TMC-fika på utställningar innebär en knytis-fika där de som vill och kan sitter ner en stund tillsammans, snackar katt och har allmänt trevligt. Som arrangör av TMC-fikat kanske man hunnit fixa en kaka att bjuda på annars tar alla själva med sig det de vill dricka och äta. Lämplig tid för fikat brukar vara när grundbedömningarna är klara och innan panelen drar igång.

Om du är sugen på att arrangera ett TMC-fika, släng ut en blänkare i vår Facebook-grupp eller skapa ett evenemang på Facebook och bjud in klubbens medlemmar så kan ni som ställer ut på den aktuella utställningen hålla kontakten med varandra.

Vinnare i månadsdragningen

2021

Januari
Februari:
Mars:
April:
Maj:
Juni:
Juli:
Augusti:
September:
Oktober:
November:
December: