Kommande aktiviteter

KM utställning hos Calmare Kattklubb Sön 25/10, helt enl Corona regler. 

En mycket välordnad, säker och trevlig utställning blev det! Kategorierna var ordnade så ett pass gick på förmiddagen avslutades kl 12 och nästa startade kl 1230 med incheckning och var slut kl 1630. Vi som ställde hade fått burar med 1-2 tomma burar emellan. Det var avskärmat hos domarna, assistenter bar alla katterna och alla vi höll avstånd.

Allt gick väldigt lugn till väga, utställarna, katterna och domarna trivdes. Det korades klubbmästare i varje kategori. Jag som utställare tyckte att var perfekt ordnat, alla var lugna och glada såklart, vi hade ju längtat så mycket efter en utställning sedan vintern 2019-2020. Vi tackar CK för en väl utförd KM utställning och ger en eloge till klubben för ett fantastiskt arbete./Cinna Ringström (utställare och webbmaster TMC)

Breed-BIS

Pga av Corona-viruset så går Bredd-BIS bort 2020. Vi återkommer med mera info vad som händer för 2021. 

TMC-fika

TMC-fika planeras lite titt som tätt på olika utställningar runt om i vårt avlånga land. Håll utkik här på hemsidan eller på facebook om det annonseras ut något. Eller varför inte fixa ett själv? Alla ni medlemmar kan ordna en TMC-fika på utställningar som ni är på. Skriv ett inlägg eller skapa ett evenemang i facebookgruppen, eller samla ihop mainecoonägarna direkt på utställningen. Baka en kaka och ta med eller var och en handlar på plats. Det behöver inte vara avancerat! Det viktiga är att ha trevligt![/row]