Samarbetspartners

Nedan följer en lista över våra samarbetspartners och deras erbjudande till våra medlemmar. Om du har en idé om lämplig samarbetspartner eller kanske har ett företag som skulle passa på denna sida, tveka inte att höra av dig tillstyrelsen styrelsen@themaineclub.se

Royal Canin

 http://www.royalcanin.se

Klubben har från och med 20150101 en ny Sponsor i Royal Canin, vi är väldigt stolta och glada över detta avtal som ger klubben:

  • Fina foderpriser till Årets Katt
  • Priser till en rasspecialutställning per år i det fall en sådan anordnas
  • Foderprovspåsar att läggas på alla utställda katters burar
  • Föreläsning/utbildning inom till exempel näringslära för katt, övervikt, tandhälsa, reproduktion med mera. Viktigt att detta bokas med Royal Canin i god tid (minst 3 månader i förväg). Deltagarantalet måste vara minst 20 personer och det ska vara bindande anmälan.
  • Deltagargåva till alla deltagare på ovanstående seminarie/utbildning
  • Sponsringspengar till Aktivitet för klubbens medlemmar
  • Sponsringspriser när klubben ordnar med rasringslotteri på utställning,

Agria Djurförsäkring

 http://www.agria.se

Det innebär att ni som medlemmar har rätt till att få 10 % rabatt på era nytecknade försäkringar och era nuvarande från och med 2012-06-30. För att kunna utnyttja din medlemsrabatt måste du ange ditt medlemsnummer i TMC. Ditt medlemsnummer får du genom att kontakta vår medlemsansvarig på: medlemsansvarig@themaineclub.se


My Cat DNA

 https://www.mycatdna.com/en/

The Maine Club erbjuder i samarbete med MyCatDNA/Genoscoper våra medlemmar -15% på fullständig DNA-analys av deras katter!

Kontakta medlemsansvarig för att få din rabattkod, den uppger du när du lägger beställningen i deras webshop som du hittar här:

https://www.mycatdna.com/en/