Årsmötet 2016

Den 12 mars höll The Maine Club sitt årsmöte. I år hölls årsmötet i Borås och inleddes med en guidad tur i Borås Djurpark. Det kyliga vädret till trots med snö kvar på backen var vi ett glatt gäng som vid tiotiden samlades vi på konferensparkeringen där våran guide Johan mötte upp oss för en guidad tur i parken. Det blev en tur som startade i aphuset med schimpanser och gibbonapor och avslutades i stallarna där elefanterna och girafferna bor på vintern. En spännande tur med mycket bra information från vår guide Johan.

På vägen mot restaurangen och en välbehövlig lunch fick vi också en glimt av parkens geparder. Ett vackert kattdjur som enligt vår guide accelererat från 0-100 km/h på ca 3 sekunder… The Maine Club passade under besöket på att skänka en rejäl slant (2000 kr) till Cheetah Conservation Fund, som arbetar med att säkerställa en framtida överlevnad för geparden.

Efter en god lunchbuffé var det dags för årsmötet. Alla deltagare fick varsin goodiebag med presenter från Royal Canin, Agria och TMC. Valberedningen hade gjort ett jättebra jobb och det gick snabbt att gå igenom alla nyval och övriga punkter. Det stuvades om lite i styrelsen och tre nya ledamöter valdes in. Dagen avslutades med prisutdelning till vinnarna i Årets katt 2015, närvarolotteri och lite fika.

Arsmote2016

Mer om styrelsen och de nya ledamöterna kan ni läsa här: Nya styrelsen.

 

 

Posted in Okategoriserade.