God fortsättning!

Vi vill börja med att önska alla medlemmar ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att 2017 ska innebära mycket glädje tillsammans med våra fyrfotade vänner. Här kommer lite information som vi vill dela med våra medlemmar.

För det första så är sidan http://ws.themaineclub.se/medlemsbrev/ numera lösenordsskyddad. Tanken är helt enkelt att vår fina medlemstidning endast ska vara tillgänglig för medlemmar. Lösenordet får du tillgång till genom att maila styrelsen på styrelsen@themaineclub.se.

Lite information kring årsmötet från ordförande:
Det tickar på mot årsmötet, visserligen inte förrän 4:e mars men ändå. Vi återkommer med en skriftlig kallelse till mötet så snart programmet är spikat. Jag vill påminna om att det är hög tid att skicka in motioner till årsmötet. Enligt stadgarna skulle de varit inne 31/12 men vi har beslutat att godta de som kommer in före 10 januari 2017. Senare kan vi inte ta emot dem om vi i styrelsen ska hinna med att få med dem i kallelsen.

Ni kan skicka till:
Gunilla Pettersson
Ostdalsgatan 52A
59139 Motala

eller på
ordforande@themaineclub.se

Utställningsåret 2016 är över och det är dags att anmäla till årets katt, fina priser till vinnarna och alla deltagare kommer presenteras på årsmötet och på hemsidan. Ju fler som deltar desto roligare! Information hittar du här:

Årets katt

Och tillslut vill vi även påminna om att betala in medlemsavgiften för 2017. All information hittar du här:

Bli medlem

//Styrelsen via Susanne (vide ordförande)

Posted in Nyheter.