Ny sponsor!

Vi har fått en ny sponsor, kattalogen.se! Här kommer lite information från dem:

Vi kommer erbjuda alla TMC’s medlemmar minst 10% på utvalda produkter. Antalet produkter är MINST 15 st hela tiden, oftast fler! Vi är relativt nya på marknaden och har endast varit aktiva sedan juni månad 2016. Därmed fyller vi på vårat sortiment varje vecka, nya produkter tillkommer hela tiden. Visionen är att satsa extra på just kattutställning och kattuppfödning. Vi tillverkar även egna showvippor, utställningsburhängen medmera vilket kommer att komma upp på webshoppen så fort tid extra tid finnes. Utbudet av de rabatterade produkterna kommer att variera.

För att ta del av erbjudanden behöver ni skapa ett nytt konto på http://www.kattalogen.se/themaineclub för att kunna knyta till ditt medlemsskap och därmed rabatterna. Här kommer du behöva uppge ditt medlemsnummer. Om du har glömt ditt nummer så maila medlemsansvarig. När du registrerat dig så går man in på The maine club-sidan där samtliga rabatter visas. (OBS! Generella rabatter som ligger på sidan gäller självklart även om man är The Maine club medlem)

Posted in Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *